Esthetique La Belle
Bloklaan 20a
3632 NX LOENEN AAN DE VECHT

0294232428

Botox & Injectables

content image

Behandelend specialist:

Drs. Edward J. Pasman, Anesthesioloog-Cosmetisch specialist

Na ruim 10 jaar werkzaam als medisch specialist in de anesthesiologie, heeft Edward zich met succes verder gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. Als zeer ervaren “prikker” in het ziekenhuis kan hij deze kunde nu inzetten in het gebied van o.a het aangezicht waar met behulp van Botuline A (Botox®) en Fillers de huid en onderliggende structuren weer kunnen worden hersteld. U gaat er weer uitzien zoals u zich voelt, vitaal en in de kracht van uw leven.

 

Botuline A-injecties (Botox® , Bocouture®)

Bij een Botuline-A (Botox® of Bocouture®) behandeling wordt een vloeistof ingespoten (een natuurlijk eiwit) dat een verzachtende werking heeft op bepaalde gezichtspiertjes, zodat minder hard aan de huid wordt getrokken en rimpels verminderen. Het effect hiervan is dat diepe fronsrimpels verminderen en u een meer ontspannen uitstraling krijgt. U kijkt minder "boos" en dat geeft u een zachtere "look".

Botox® wordt al jaren veilig toegepast in de medische wereld. Zo wordt het gebruikt in o.a. de oogheelkunde bij spasmen en spier-overactiviteit, in de neurologie en intensive care geneeskunde bij spastische spieractiviteit maar is tevens zeer doeltreffend bij de behandeling van migraine, spanningshoofdpijn en zelfs ter voorkoming van overmatig zweten.

Voor een blijvend resultaat is elke vier tot zes maanden een herhaling van deze behandeling nodig. Pasman Esthetics biedt zeer concurerende prijzen variërend van 75 euro voor een halve zone tot 325 euro voor een full face behandeling voor cliënten met een hele sterke mimiek die zowel frons-, voorhoofd-rimpels als kraaienpootjes willen aanpakken. 

 

Overmatig transpireren

Overmatig zweten (hyperhydrosis) kan een grote invloed op de kwaliteit van uw dagelijkse leven hebben. Zweterige handen, voeten en oksels is vervelend en zal uw dagelijkse stress zeker significant verhogen. Het gebruik van deodorants heeft vaak onvoldoende effect. Er is wel een andere manier om dit probleem effectief aan te pakken. Door het injecteren van Botuline A in de zweetkliertjes vermindert de zweetproductie. Het effect van deze behandeling duurt ongeveer 6 maanden en kan daarna herhaald worden. Deze eenvoudige procedure kan uw leven positief veranderen en uw zelfvertrouwen terug brengen.

 

BEHANDELING Botuline A (Botox®, Bocouture®):

0,5 zone €  75 Wenkbrouwlift, golfbalkin of neusrimpels
1    zone € 150 Frons, Voorhoofdrimpels of Kraaienpootjes
1,5 zones € 175 Bijv. Frons + neusrimpels
2    zones € 240 Bijv. Frons + voorhoofd
3    zones € 325 Frons, Voorhoofd èn Kraaienpootjes

 

BEHANDELING: Hyperhydrosis (overmatig transpireren)  

Prijs op aanvraag

 

Cosmetische Fillers

Een filler is een natuurlijke gel die onder de huid of onder de spier wordt ingespoten op de anatomisch correcte plaatsen van het gezicht. Deze plekken krijgen, door veroudering en beschadiging van de onderhuidse structuren door zon/stress/roken/alcohol/slecht voedingspatroon, een leegloop van Hyaluronzuur wat door deze gel weer keurig wordt hersteld. Dit wordt in medische termen revitalisering of regeneratie genoemd.

Er zijn verschillende typen fillers voor de diverse behandel-gebieden. Fillers bestaan bijvoorbeeld uit de stof Hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, die met een zeer dun naaldje in het gezicht wordt geïnjecteerd en tussen de negen en achtien maanden zichtbaar blijft. Hyaluronzuur wordt door het lichaam zelf netjes afgebroken. Het wordt gebruikt voor de gebieden rond de ogen, de jukbeenderen en de slapen om de ingevallen structuren meer volume te geven maar ook voor bijvoorbeeld een herstel van het volume van de lippen. Vooral de neuslippen-plooien en de zogenaamde rokerslijntjes op de bovenlip zijn bijzonder dankbare gebieden voor het herstel van de onderhuidse weefsels met hyaluronzuur met direct goed zichtbaar resultaat.

Een andere filler is het bijzondere product Radiesse® dat naast een volume herstel, de huid van binnenuit weer extra gaat stimuleren. De werkzame stof zorgt o.a voor een toename van de natuurlijke collageen-1 vezels waardoor de huid weer strakker en gladder wordt. Zo krijgt u weer de juiste balans terug van een jongere huidstructuur welke door veroudering was aangetast. En dat is wat we graag willen!

De prijs van de behandeling hangt af van de hoeveelheid volume wat nodig is om de rimpel mooi op te vullen.       Dr. Edward Pasman kiest samen met u de juiste filler voor het gewenste effect. Voor welke methode of product u het beste kan kiezen hangt af van verschillende factoren. Om een goed inzicht te krijgen van de kosten die voor uw specifieke wensen van toepassing zijn kunt u een afspraak maken voor een consult.

 

JUVEDERM / BELOTERO / RADIESSE

Onze fillers zijn inclusief verdoving en/of verdovende EMLA-crèmes. Een succesvolle behandeling hoeft geen pijn te doen.

Product assortiment Hoeveelheid Prijs
Glytone® 2, 3, 4 1    ml € 300
Belotero® Soft, Balance, Intense 1    ml € 400
Juvederm® Volbella, Volift, Voluma 1    ml € 400
Radiesse® 0,8 ml € 300
Radiesse® 1,5 ml € 450
Radiesse® 3,0 ml € 650
     

De prijs van een behandeling wordt bepaald naar het aantal ingespoten milliliters product. Om u een prijs-indicatie per behandelingsgebied te geven hebben wij een aantal veel voorkomende mogelijkheden op een rij gezet.

Behandelingsgebied   Prijs Indicatie
Neus-Lippen plooien   € 350 - € 500
Rokerslijntjes rond de mond   vanaf    € 350
Vollere lippen   € 300 - € 500
Marionet-lijnen   € 300 - € 400
Lipcontour   € 300 - € 400
Jukbeenlift beiderzijds   vanaf    € 500