Esthetique La Belle
Bloklaan 20a
3632 NX LOENEN AAN DE VECHT

0294232428

Microdermabrasie

MICRODERMABRASIE  


Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een speciale methode van dermabrasie en op het ogenblik de meest populaire techniek voor huidverjonging vanwege haar eenvoud, effectiviteit en bijna volledige afwezigheid van bijwerkingen. In tegenstelling tot bepaalde chemische peelings en laser behandelingen vereist microdermabrasie geen narcose, plaatselijke injecties of verdoving. Een donkere of zwarte huid, die niet geschikt is voor chemische peelings en laser behandelingen, kan wel met microdermabrasie worden behandeld.

Waarvoor gebruiken we microdermabrasie?

Voor het optimaliseren van de huidconditie.
Ter vermindering van grove poriën, fijne lijntjes en rimpeltjes.
Voor de aanpak van acné en littekenweefsel.
Ter vermindering van ouderdomsvlekken en pigmentvlekken.

Hoe werkt microdermabrasie?

Het microdermabrasie apparaat werkt met een aanvoerende en een afvoerende luchtstroom in een gesloten circuit. In de aanvoerende luchtstroom worden Corundum Micro Kristallen gebracht die de huid licht schuren. Corundum is een in de natuur voorkomend mineraal. De kristallen verwijderen de dode huidcellen en deze worden met de afvoerende luchtstroom verwijderd. De specialiste behandelt de huid met heen en weer strijkende bewegingen. Direct na de behandeling is het resultaat al zichtbaar; de huid is glad, weldoorbloed en zacht.

Voor wie is microdermabrasie geschikt?

De microdermabrasie behandeling is geschikt voor ieder huidtype, ook de gevoelige huid. De intensiteit van de behandeling wordt door onze specialiste afgestemd op huidtype en huidconditie.

Duur van de behandeling

De behandeling is pijnloos en duurt 30 tot 60 minuten. Wanneer hals en decolleté ook worden behandeld of wanneer er specifieke huidproblemen worden aangepakt, zoals acné-littekens kan dit oplopen tot 75 minuten. De behandelingsduur kan variëren van 2 tot 8 behandelingen, afhankelijk van het gewenste resultaat en de huidconditie.

MICRODERMABRASIE (Behandeling eenmalig)  

Eenmalige bahandeling
EURO 60,00

MICRODERMABRASIE (Kuur van 5 behandelingen)  

Wanneer u bij ons een kuur van 5 behandelingen + uitgebreide reinigingsbehandeling ondergaat, en deze bij aanvang betaald ontvangt u 10% korting over € 300,-
EURO 270,00