Esthetique La Belle
Bloklaan 20a
3632 NX LOENEN AAN DE VECHT

0294232428

Permanente Make-Up

PERMANENTE MAKE-UP  

Permanente Make-up Permanente make-up is de manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna of u nu lacht of huilt van geluk, um make-up blijft perfect. Permanent mooi gedurende twee tot vijf jaar en vaak langer.

Hoe wordt Permanent Make-up aangebracht? Met een filterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanent Make-up langzaam lichter. Gemiddels blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. Permanent Make-up is een vak apart. Esthétique La Belle werkt met de methode van Ecuri. Hiemee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. De pigmenten van Ecuri zijn kleurvast en worden niet na verloop van tijd rood of blauw.

Veilig en betrouwbaar De pigmenten van Ecuri staan onder periodieke controle van de Keuringsdienst van Waren en zijn allen goedgekeurd en veilig. Als enige kunnen deze pigmenten, indien nodig, bij lippen en wenkbrauwen geheel worden verwijderd. Wilt u er later toch vanaf, geen probleem, dat is mogelijk. De specialiste van Esthétique La Belle heeft een gedegen opleiding gevolgd en wordt steeds bijgeschoold in de nieuwste inzichten en technieken. Er wordt gewerkt met het geavanceerde Ecuri apparaat dat staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en het is ongelovelijk secuur. Deze apparatuur is nagenoeg pijnloos. Mocht het toch gevoelig zijn, dan kunnen wij gebruik maken van verdovingscreme.

BEHANDELINGEN:  

Wenkbrauwen € 250,00
Eye-liner € 150,00
Lip-liner € 150,00

Medisch camouflage Prijs op aanvraag

Permanente Make-up Ecuri Folder DOWNLOAD